تهران – خبرگزاری ها ، العربیه نت
مهدی کروبی برای دومین باربرای اکبرهاشمی رفسنجانی نامه نوشت و ازعملکرد مجلس خبرگانی که ریاست آنرا برعهده دارد انتقاد کرد.
برخورد با دستغیب
مهدی کروبی دربخش دیگری ازسخنان خود با تاکید براینکه مجلس خبرگان نمی خواهد اعضا به وظایف قانونی خود عمل کنند به برخورد محمود شاهرودی نائب رئیس مجلس خبرگان با آیت الله دستغیب اشاره کرد وگفت : " گويی در آن مجلس جز به تمجيد و تجليل نبايد سخن گفت.
جلسات بی فایده
کروبی با بی فایده خواندن تشکیل اجلاس های مجلس خبرگان افزود :" به راستی که ما به کجا می رويم؟ و اگر قرار بر اين بود و هدف مقدس همه ما در مبارزه با استبداد و استعمار رسيدن به چنين نقطه ای بود چه احتياجی بود به مجلس خبرگان؟ اگر قرار بر اين است که در مجلس خبرگان هيچ خبره ای جز به تاييد سخن نگويد آيا بهتر آن نيست که اجلاس سالانه ای هم برگزار نکند؟ به راستی ديگر چه احتياجی است به هزينه کردن از بيت المال و داشتن ساختمان و دفتر و کارمند واين همه هزينه کردن. آيا بهتر نيست چنين مجلسی را بگذاريد فقط برای روز مبادا که خدای نکرده اتفاقی برای مقام رهبری رخ دهد؟"
قلع وقمع مخالفان
دبیرکل حزب اعتماد ملی در بخش دیگری از نامه خود با اشاره به برخوردهای صورت گرفته با برخی از اعضای سابق مجلس خبرگان وعدم تایید صلاحیت آنها برای عضویت دوباره درمجلس خبرگان این سوال را مطرح کرد که " مگر آنها چه گناهی کرده بودند که مستحق حذف قرار گرفتند؟"او در این زمینه گفت : " امام اگر اين مجلس را مايه تقويت رهبری می دانستند منظورشان نه فقط قدردانی و تاييد محسنات که نقد ايرادها از طريق اعمال و انجام وظيفه نظارتی نيز بود.
فعالیت اقتصادی سپاه
کروبی با اشاره به فعالیت اقتصادی نهادهای تحت نظارت رهبری مجلس خبرگان را به خودداری از عمل به وظیفه خود در کنترل این فعالیت ها متهم کرد.او خطاب به رئیس مجلس خبرگان گفت : " آيا در وظيفه شما در مجلس خبرگان نيست که رسيدگی کنيد به آنچه که به نام خصوصی سازی و انجام اصل ۴۴ قانون اساسی انجام می شود و نهادهای تحت نظارت رهبری همچون سپاه و ستاد اجرای فرمان امام (که بنا به فرمانی که امام به بنده و آيت الله حسن صانعی دادند قرار بود حداکثر طی دو سال کليه اموال توقيفی اش يا رفع توقيف و يا با بررسی دقيق در صورت نامشروع بودن مصادره شود و اين ستاد به کار خود پايان دهد؛ ستادی که نوه گرامی حضرت امام نيز بارها گله کرده و درخواست داشته اند که در صورت تعطيل نکردن آن حداقل لفظ " امام " را از عنوان آن بردارند) سهام يک وزارتخانه دولتی را در نيمی از يک ساعت به نام خود می کنند و به نام خصوصی سازی حماسه ای ديگر در ادامه و تکميل حماسه انتخابات رياست جمهوری اخير می آفرينند؟گفتنی است سپاه پاسدارن اخیرا بیش از نیمی از سهام شرکت مخابرات را به قیمت 8 ملیارد دلار خریداری کرده است.
برزکوه نیوز: العربیه : رفسنجانی : برخی افراد ورسانه ها خود را در بهشت برین می بینند

در هر نظامی، مردم بنیاد مشروعیت نظام اند و عموما طی یک انتخابات سالم و آزاد یکی از کاندیداهای ریاست جمهوری مورد نظر خود را به عنوان رئیس جمهور برای یک دوره محدود بر می گزینند و رئیس جمهور از طریق آرای مردم مشروعیت خود را بدست می آورد، اما برخلاف همه ی نظام های دموکراتیک جهان، رژیم ولایت فقیه هرگز به آرای مردم متکی نبوده و حاکمان آن مشروعیت خودشان را از آرای مردم کسب نکرده و نمی کنند و به آن اعتقادی هم ندارند و نیازی هم نمی بینند که به آرای مردم متکی باشند زیرا این ولایت سالاران خودکامه، ولی فقیه را که در رأس قدرت قرار دارد و بنابه اعتقاد واهی آنان، کشف شده مجلس خبرگان رهبری است، نماینده امام زمان و قیم مردم می پندارند و او این حق را دارد که بدون در نظر گرفتن آرای مردم شخص دلخواه خویش را بر مسند قدرت بنشاند و حکم ریاست جمهوری او را تنفیذ نماید.
خامنه ای و سایر حجتی های ولایتی بنابه همین اعتقادات پوچی که دارند این حق را برای خود قایل اند که بدون در نظر گرفتن خواسته های مردم آرای آنان را دست کاری نمایند و هر صدا و فریاد معترضی را با شدید ترین وجهی در نطفه خفه کنند چنانچه بعد از انتخابات 22خرداد با قساوت تمام ده ها تن از مردم بی گناه را به شهادت رساندند و هزاران نفر را بازداشت کردند و فریادهای حق طلبی مردم را سرکوب نمودند و زننده تر از همه اینکه رژیمی که سردمداران آن، در ظلم و ستم و فساد غوطه ورند و گوی سبقت را از فرعون و نمرود و قارون و هیتلر و استالین و سایر جباران، ربوده و چادر حیا را دریده و بی مهابا به ضرب و شتم و قتل و کشت و کشتار معترضان به نتایج انتخابات پرداخته و می پردازند و بر روی مردم بی گناه همه روزه اسلحه می کشند، باوجود این همه جور و جنایت آشکار در حق ملت، دم از ملت دوستی و مهر و عاطفه اسلامی می زنند و برای فریب افکار عمومی، نماینده بی شعور و نا اهل خود- احمدی نژاد- را به مجمع عمومی سازمان ملل فرستاده اند تا برای ملتهای سایر کشورها نسخه تجویز کند و آنان را وعظ و ارشاد نماید و آمادگی نظام ولایت فقیه را برای اداره امور جهان اعلام دارد!
این ولایت سالاران بی شرم که در حال حاضر آتش به خرمن آنها افتاده است، چه فکر می کنند و درپی چه چیزی هستند معلوم است، این بدبخت ها که غرور و خود خواهی آنان را کر و کورنموده است بدون در نظر گرفتن مخالفتهای گسترده ایرانیان داخل و خارج از کشور، نماینده خود احمدی نژاد را همراه با جمع کثیری از عمال نظام به مجمع عمومی سازمان ملل فرستادند تا وجهه ای برای رژیم نامشروع خود دست و پا کنند و به زعم واهی خود آبروی از دست رفته را باز یابند و ضمنا با برخی از قدرتها ساز و باز و زد و بند نمایند، اینان هنوز فکر می کنند مردمان و نماینده های سایر کشورها از اوضاع نابسامان و آشفته داخلی ایران بی خبراند و همچون گذشته یاوه های نماینده رژیم سرکوبگر ولایت فقیه را باور می کنند و برای آن دست می زنند، اما هنگامی که احمدی نژاد – که در حقیقت نماینده ولی خود کامه فقیه است و نه، رئیس جمهور کشور پرافتخاری مثل ایران- در مجمع عمومی سازمان ملل ( 1/7/1388) به وراجی پرداخت و نظام ولایت فقیه را " مترقی ترین نظام جهان" خواند و آن را " مردمی ترین حکومتهای جهان " دانست و این در حالی بود که در مقابل مقر سازمان ملل صدها نفر از ایرانیان خارج از کشور تجمع کرده و او را دروغگو و قاتل می خواندند و می گفتند: " قاتل بیا بیرون"، بیشتر نمایندگان کشورها به عنوان اعتراض سالن را ترک گفتند و سالن خالی شد و حدود 28 نفر که بیشتر آفریقایی بودند باقی نماندند و احمدی نژاد با افتضاح بزرگی روبر گردید ولی این بی شرم از رو نرفت و به یاوه گویی ادامه داد و نظام سرکوبگر ولایت فقیه را به عنوان یک نظام الگو و مترقی برای اداره امور جهان معرفی کرد! و زمانی که با کمال بی حیایی گفت: " انتخابات ایران باشکوه برگزار شده و من با رأی قاطع مردم ایران انتخاب شده ام" ؟! این حرف باعث خنده چند نماینده باقی مانده در سالن شد و آنها نتوانستند از خنده و تمسخر خودداری کنند و با این خنده به احمدی نژاد فهماندند که تو گماشته ولی خودکامه فقیه هستی و نه نماینده ملت ایران.
برزکوه نیوز: صدای آمریکا: باراک اوباما رییس جمهوری آمریکا می گوید او همچنان برای «گفت و شنودی معقول» با ایران آماده است.
آقای اوباما این موضوع را روز شنبه در سخنرانی رادیویی هفتگی خود و یک روز پس از آن عنوان کرد که همراه با رییس جمهوری فرانسه و نخست وزیر بریتانیا، اعلام کرد ایران پنهانی سالها سرگرم ساختن دومین تاسیسات اتمی بوده است.
رییس جمهوری آمریکا گفت ایران اینک باید کاملا با آژانس بین المللی انرژی اتمی همکاری کند و ثابت کند که تاسیسات جدید را برای مقاصد صلح جویانه می سازد.
آقای اوباما همچنین گفت ایالات متحده «متعهد است فصل تازه ای در همکاری های بین المللی باز کند.»
او گفت آمریکا برای کاهش زرادخانه های تسلیحاتی توافق با روسیه را دنبال می کند، و افزود کشورهای دیگر مانند ایران و کره شمالی، نیز باید مسئولیت های بین المللی خود را بپذیرند.
آقای اوباما گفت تاسیسات جدید بر فوریت مذاکرات بین المللی با ایران در روز اول اکتبر می افزاید.

مرتضی نیک پندار:
توهین علی کردان به کارمندان زیردستش جنجال تازه ای را پیرامون این چهره مشهور دولت احمدی نژاد ایجاد کرد. علی کردان در هامش یک نامه اداری کارمندان امور مالی ریاست جمهوری را به "سگ" تشبیه کرد. در همین حال برخی منابع مطلع تاکید دارند که رفتار علی کردان شباهت زیادی با رفتار محمود احمدی نژاد دارد و رییس دولت دهم در استفاده از ادبیات توهین و تحقیرآمیز ید طولایی دارد.علی کردان در نامه ای با سربرگ رسمی نهاد ریاست جمهوری، کارمندان امور مالی را به "سگ های پول مزاج" تشبیه کرده و البته خواستار آن شده تا "سگ های جدید برای یافتن در امور مالی تربیت شوند." سایت جهان نیوز تصویری از نامه و دستخط کردان را منتشر کرده است. گفته می شود که این سایت وابسته به علیرضا زاکانی، نماینده اصولگرای مجلس هشتم است. به نوشته سایت جهان نیوز "افرادی که علی کردان را می شناسند، نقل می کنند که وی در رفتارهای خود با کارمندان و زیر دستانش، کمترین حق و شانی را برای آنان به رسمیت نمی شناسد و شیوه تعامل وی را با زیر دستانش غیر اسلامی قلمداد می کنند. این موضوع با گذشت چندین سال از مسئولیت کردان در صداوسیما و وزارت نفت، هنوز هم در این سازمانها توسط کارمندان وی مطرح می شود."
گفتنی است که محمود احمدينژاد پس از بركناري مصطفي پورمحمدي از وزارت كشور، علی کردان را به عنوان وزير پيشنهادي به مجلس معرف كرد. در آن زمان كردان ادعا كرد كه موفق به اخذ مدرك دكتراي افتخاري حقوق اساسي از دانشگاه آكسفورد شدهاست. اما با استعلام سايت "الف" وابسته به احمد توکلی، مقامهاي دانشگاه آكسفورد رسما اعلام كردند كه وي نه دكتري افتخاري و نه هيچ مدرك ديگري از اين دانشگاه دريافت نكرده است. کردان به دليل جعلي بودن مدرك دكتراي افتخاري از دانشگاه آكسفورد و همچنین مدارك تحصيلي كارشناسي و كارشناسي ارشد از دانشگاه آزاد اسلامي توسط مجلس استيضاح شد. با این حال احمدی نژاد همچنان از کردان به عنوان یکی از افراد نزدیک به خود در نهاد ریاست جمهوری استفاده کرد. هم اکنون نیز شنیده می شود که پست معاونت نظارت راهبردی رئیس جمهور برای کردان در نظر گرفته شده است. انتشار سند اخیر توسط سایت جهان نیوز صحت این شایعات را تقویت می کند چرا که سند یاد شده با سربرگ حوزه معاون پشتیبانی و تحول اداری است و لحن آمرانه کردان در پی نوشت سند نشان می دهد که او مسوولیت این بخش را برعهده دارد.
علی کردان که نام شناسنامه ای او عوضعلی کردان است، علاوه بر جعل مدرک، یک پرونده قدیمی نیز در دادگستری استان مازندران دارد. در این پرونده او متهم به "ازاله بکارت" است. مطابق اسنادی که در سایت های مختلف اینترنتی فاش و منتشر شده، كردان در تاريخ ۵۷/۳/۳۱ به اتهام ازاله بكارت توسط شعبه اول دادسراي ساري بازداشت شده و تا تاريخ ۵۷/۵/۸ در زندان ساري بوده است. در اين تاريخ با قرار قبولي كفالت از زندان آزاد شده تا قاضي دادگاه شعبه سوم دادگستري ساري درباره اتهام وي رأي خود را صادر كند. البته با پیروی انقلاب اسلامی کردان خود را به عنوان یک انقلابی معرفی کرده و تا کنون هیچ خبری از نتیجه رسیدگی به این پرونده منتشر نشده است.ادبیات یک دست احمدی نژاد و نزدیکانشعلی کردان در حالی کارمندان زیردستش را سگ خطاب کرده است که محمود احمدی نژاد نیز سابقه شناخته شده ای در به کار بردن واژه های تحقیر و توهین آمیز و همچنین عبارت های نامانوس با آداب نزاکت رایج دارد. به عنوان مثال او در در ۱۶ آبان سال ۱۳۸۷ و در جمع ایثارگران و خانواده شهدای خراسان جنوبی با حمله به مخالفان و منتقدانش گفت: "بعضی ها قیافه روشنفكری میگیرند اما به اندازه بزغاله هم از دنیا فهم و شعور ندارند." در اظهارنظر دیگری در آذرماه ۱۳۸۷ احمدی نژاد خطاب به اعضای شورای امنیت سازمان ملل گفت: "آنقدر قطعنامه بدهيد تا قطعنامه دان شما پاره شود." احمدی نژاد دو روز پس از برگزاری دهمین انتخابات ریاست جمهوری نیز در یک سخنرانی در میدان ولیعصر تهران، مخالفان خود و معترضان به تقلب در انتخابات را "خس و خاشاک" نامید. استفاده از این گونه ناسزاها فقط شامل مخالفان آقای احمدی نژاد نمی شود و او حتی دوستان و همکاران خود را نیز با واژگانی تحقیرآمیز مورد خطاب قرار می دهد. او در یک گفتگوی مستقیم با شبکه سراسری تلویزیون وزیر وقت بهداشت را چنین خطاب کرد: "آقاي دکترلنکراني مثل هلو ميمونه آدم ميخواد بخوره اين جوون رو!" برخی منابع مطلع به خبرنگار جرس گفتند که احمدی نژاد رفتاری بسیار تند و تحقیرآمیز با زیردستان خود و حتی اعضای کابینه دارد و در جلسات کابینه عبارات و اصطلاحاتی که در عرف رایج ایران به ناسزا تعبیر می شوند را به راحتی به کار می برد. پیش از این سردار جهانگیر دایی احمد، سرتیم سابق حفاظت احمدی نژاد در گفت و گو با خبرگزاری فارس فاش ساخته بود که احمدی نژاد در هنگام مواجهه با مخالفت و کارشکنی "سريع برافروخته ميشد و واكنش نشان ميداد، حتي محافظان مثلا ميگفتند الان كسي دور و بر دكتر نرود." ادبیات نامعمول احمدی نژاد در مناظرات انتخاباتی با رقبایش نیز به کار گرفته شد و انتقاد فراوانی را نیز به دنبال داشت. محمود احمدی نژاد در آخرین فرصت تبلیغاتی که پیش از انتخابات برای صحبت در تلویزیون ایران به او داده شد گفت که منتقدان می گویند دولت او بی ادبی می کند. وی در جواب این منتقدان گفت: "ما به کی بی ادبی کردیم؟"

برزکوه نیوز: روزنامه آفتاب یزد: گردنکشی سرکرده پاسداران در برابر جامعه جهانی
منابع اطلاعاتی آمریکا مدعی شده اند که از سال 2006 تا کنون ، از وجود دومین سایت تاسیسات هسته ای ایران در نزدیک قم ، مطلع بوده اند. به گزارش «لس آنجلس تایمز» ، این منابع اطلاعاتی همچنین اظهار داشته اند که این تاسیسات جدید در 19 مایلی شمال شهر قم قرار دارد که 3000 سانتریفیوز در آن نصب شده است و می تواند سوخت مورد نیاز ساخت یک بمب هسته ای را در طول یک سال فراهم کند، باراک اوباما نیز پیش از اینکه دفتر ریاست جمهوری را از جرج بوش تحویل بگیرد از وجود این سایت جدید مطلع شده است .
بر اساس این گزارش مقامات اطلاعاتی آمریکا همچنین افزوده اند که این تاسیسات با عمق زیاد در زیر زمین و در درون کوه ساخته شده است .
پرسشی که اکنون در محافل رسانه ای غرب مطرح شده ، این است که سرویس های جاسوسی آمریکا چگونه به وجود این سایت پی برده اند ؟ در پاسخ به این سئوال ، منابع اطلاعاتی آمریکا مدعی شده اند که آنان علاوه بر اینکه سرویس های مستقل جاسوسی دارند ، همواره با سرویس های جاسوسی فرانسه و انگلستان ، همکاری می کنند و اطلاعات این سایت جدید را آمریکاییان در اختیار فرانسه ، انگلستان و همچنین اسرائیل قرار داده اند ، اما تا همین هفته گذشته درباره وجود این سایت جدید ایران ، به روسیه و چین اطلاعاتی نداده اند. تا اینکه روز چهارشنبه اوباما در ملاقات که در هتل محل اقامت مدودیف ، وی را از وجود دومین سایت هسته ای ایران مطلع کرد به گونه ای که مدودیف به صراحت از اعمال تحریم های ببشتر علیه ایران حمایت کرد.
این گزارش می افزاید، جذابیت این موضوع برای رسانه ها به گونه ای بوده است که بیشتر رسانه های غربی تیتر اول خود را به این خبر اختصاص داده اند. "سی ان ان" به "تاسیسات اتمی مخفی در کوه های اطراف قم " اشاره کرده و "بی بی سی" آن را حادثه ای برای ایران خوانده است.
" مارک فیدریکر " سخنگوی آژانس بین المللی انرژی اتمی تاکید کرده که از وجود این پایگاه مطلع بوده ایم اما افشای آن از سوی برخی کشورها و تایید آن از سوی تهران در شرایطی که احمدی نژاد در آمریکا به سر می برد نشان از برنامه ریزی هایی است که بی ارتباط با آغاز گفتگوهای 5+1 نیست.
برزکوه نیوز: جرس : هشدار مجدد آیت الله خامنه ای به “خواص”: مخالفان تلاش دارند در “رای بی سابقه” احمدی نژاد تردید کنند
آیت الله خامنه ای در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری با او، که با حضور هاشمی رفسنجانی، رئیس این مجلس همراه بود، "سکوت و کنار کشیدن نخبگان و خواص" را کمک به فتنه دانسته و هشدار داد همه و به خصوص خواص باید مراقب باشند تا با اقدامات و یا اظهارات خود، تکمیلکننده طراحی و اهداف معارضان نظام نباشند.
فرشته ایرانی:
آیت الله خامنه ای در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری با او، که با حضور هاشمی رفسنجانی، رئیس این مجلس همراه بود، "سکوت و کنار کشیدن نخبگان و خواص" را کمک به فتنه دانسته و هشدار داد همه و به خصوص خواص باید مراقب باشند تا با اقدامات و یا اظهارات خود، تکمیلکننده طراحی و اهداف معارضان نظام نباشند.
رهبری دیروز هم بار دیگر از "رای بی سابقه" احمدی نژاد تجمید کرد و گفت: حضور 85 درصدی مردم در انتخابات ریاست جمهوری و اعلام چنین پایبندی و دلبستگی به نظام اسلامی بعد از گذشت سی سال، و همچنین انتخاب رئیس جمهور با رأی بالا و بی سابقه، یک نقطه قوت بسیار مهم بشمار می آید که مخالفان نظام تلاش دارند این امتیاز را به نقطه تردید و یأس تبدیل کنند.
بعد از تقلب گسترده در انتخابات 22 خرداد، صدها هزار نفر از مردم ایران در اعتراض به این کودتای انتخاباتی به خیابان ها آمده و خواهان ابطال انتخابات و بازپس گیری رای خود شدند، اما نیروهای امنیتی و نظامی هزاران تن از معترضان را بازداشت کرده وبا کشتن دهها نفر، سعی در سرکوب اعتراضات مردمی کردند.
رهبر جمهوری اسلامی سپس تفرقه را یکی از خطوط اصلی دشمن در جنگ نرم دانست و بدون اشاره به اعتراضات صدها هزار نفر از مردم در روز قدس به تخلفات انتخاباتی و وقایع بعد از آن ، حضور گسترده در راهپیمایی روز قدس را نشانههای وحدت عمومی و همدلی مردم ذکر کرد.
صدها هزار نفر از مردم در تهران و سایر شهرهای ایران در روز قدس با نمادهای سبز به خیابان ها آمده و با اعتراض مجدد به کودتای انتخاباتی ، حمایت خود را از میرحسین موسوی و مهدی کروبی اعلام کردند.
آیت الله خامنه ای، اظهارات و اقدامات "تفرقهافکنانه برخی افراد" را ناشی از "غفلت و جهالت" عنوان کرده و "مخالفان نظام" را به سرمایه گذاری برای منصرف کردن ذهن مردم و خواص از دشمنی خود، به عنوان یکی دیگر از خطوط اصلی مقابله با نظام اسلامی متهم کرد.
او در ادامه اظهاراتش افزود: دولت انگلیس و دولت امریکا، و برخی دولتهای دیگر از اقدامات برخی افراد تمجید میکنند و میگویند ما طرفدار ملت ایران هستیم در حالیکه مردم جزو نظام اسلامی هستند.
رهبر جمهوری اسلامی با بیان اینکه همه و بخصوص خواص باید مراقب باشند تا با اقدامات و یا اظهارات خود تکمیل کننده طراحی و اهداف معارضان نظام نباشند، خواص و جریانات سیاسی را به تقویت بصیرت توصیه کرد.
آیت الله خامنه ای برای چندمین بار، معترضان به نتایج انتخابات را متهم کرد که از پیش برای روزهای پس از انتخابات "برنامهریزی" کرده بودند و گفت: نخبگان و خواص باید در فتنه، با بصیرت به روشنگری جامعه بپردازند و بسیار مراقب باشند زیرا برخی اوقات سکوت و کنار کشیدن آنان، کمک به فتنه است.
رهبر جمهوری اسلامی پیش از این در پی عدم حضور برخی از مسولان نظام در مراسم تنفیذ محمود احمدی نژاد و پس ار انتقادهای هاشمی رفسنجانی در نماز جمعه تهران از نحوه برگزاری انتخابات و وقایع بعد از آن ، گفته بود که برخی خواص در "امتحان الهی" مردود شدند.
سید حسن خمینی، هاشمی رفسنجانی، علی اکبر ناطق نوری، سید محمد خاتمی و مهدی کروبی از حضور در مراسم تنفیذ و تحلیف محمود احمدی نژاد خودداری کرده بودند و هاشمی رفسنجانی در آخرین نماز جمعه ای که اقامه کرد انتقاداتی را متوجه برخی نهادهای زیر نظر رهبری کرده بود.
هاشمی: مخالفان امام فرصت پیدا کرده اند
از سوی دیگر علی اکبر هاشمی رفسنجانی، رئیس مجلس خبرگان رهبری با انتقاد از "اهانت" به بیت آیت الله خمینی اظهار داشت: امروز شاهد شرایط جدیدی هستیم و کسانیکه از روز اول با این انقلاب سرسازگاری نداشتند و راه امام را نمیپسندیدند، فرصت پیدا کردند تا دستآوردهای ملت ایران را مخدوش کنند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام که در آرامگاه بنیانگذار جمهوری اسلامی سخن می گفت، افزود: اگر روزی کسانی به خود اجازه بدهند که این بیت را و این آثار امام و یادگاران امام را از انقلاب جدا کنند و بین انقلاب و آنها فاصله بیاندازند، بزرگترین خیانت را مرتکب میشوند.
هاشمی رفسنجانی با بیان اینکه این روزها حتی محکمات رفتار امام را گاهی زیر سئوال می برند، از اعضای مجلس خبرگان رهبری خواست که پاسداردستاوردهای آیتالله خمینی باشند.
طی روزها و هفته های گذشته ، توهین و حملات بی سابقه ای از سوی رسانه های دولتی به بیت آیت الله خمینی و نوه او صورت گرفته است. رسانه های حامی محمود احمدی نژاد بعد از عدم حضور سید حسن خمینی در مراسم تنفیذ احمدی نژاد تخریب نوه بیناینگذار جمهوری اسلامی را در راس کار خود قرار دادند.
این رسانه ها که از دیدار های سید حسن خمینی با خانواده های بازداشت شدگان بعد از انتخابات به شدت خشمگین شده بودند، نوه آیت الله خمینی را با سید حسین خمینی مقایسه کرده و از او خواستند از سرنوشت پسرعموی خود عبرت بگیرد.
زهرا فرجی، دانشجوی رشته جغرافیا، اهل بوکان، پیش از ثبت نام در ترم جدید تحصیلی نامه ای از حراست دانشگاه مورد اشاره دریافت می کند که از نامبرده خواسته شده به جای مراجعه به قسمت آموزش به حراست دانشگاه مراجعه کند.
پس از مراجعه خانم فرجی به حراست، مسئولان مربوطه به وی می گویند به دلیل هواداری خانواده ایشان از احزاب سیاسی مخالف نظام و همچنین عضویت برادر وی در یکی از از حزبهای مورد اشاره، امکان ثبت نام در دانشگاه را نخواهد داشت.
لازم به ذکر در دولتهای نهم و دهم روند محرومیت دانشجویان از تحصیل به دلیل باورهای سیاسی - مذهبی رشد چشمگیری داشته است.
برزکوه نیوز: صدای آمریکا: مهلت ۳ ماهه «جی هشت» به ایران برای توقف غنی سازی اورانیوم
فراتینی که کشورش ریاست گروه متشکل از هشت کشور صنعتی را بر عهده دارد گفت وزرای امور خارجه عضو جی هشت چهارشنبه شب توافق کردند که زمان بیشتری در اختیار ایران قرار دهند.
وی افزود با این حال هشت کشور صنعتی در سه ماه باقیمانده تا پایان سال جاری میلادی، هر ماه در خصوص این توافق غیر رسمی بحث و تبادل نظر خواهند کرد.
آمریکا، بریتانیا، ایتالیا، فرانسه، آلمان، کانادا، ژاپن و روسیه اعضای گروه هشت به شمار می روند.
در تحولی دیگر، گوردون براون، نخست وزیر بریتانیا در شورای امنیت سازمان ملل متحد هشدار داد چنانچه ایران و کره شمالی به تلاش برای دستیابی به سلاح اتمی ادامه دهند، تحریم های بسیار شدیدتری در انتظار آنها خواهد بود.
همزمان، نیکولا سارکوزی، رئیس جمهوری فرانسه نیز که در جلسه شورای امنیت سخن می گفت، ایران را یک خطر اتمی قریب الوقوع دانست و خواهان اتخاذ تدابیر فوری علیه تهران شد.
درخواست ها برای تحریم بیشتر ایران در حالی است که چین بار دیگر مخالفت خود را با استفاده از چنین ابزاری در برابر برنامه هسته ای ایران اعلام کرده است.
روز پنجشنبه، سخنگوی وزارت امور خارجه چین گفت به عقیده پکن تحریم ها و اعمال فشار بر ایران راه حل مشکلات نیست و به تلاش های بین المللی بر سر برنامه اتمی ایران کمک نمی کند.
همه این ها در حالی است که گروه پنج بعلاوه یک که قرار است اول ماه اکتبر در ژنو با ایران در مورد پرونده هسته ای آن کشور به گفت وگو بنشیند، هشدار داده که تهران باید در این نشست پاسخی جدی برای برنامه هسته ای اش داشته باشد.
برزکوه نیوز: bbc: مرگ "آخرین عثمانی" در استانبول
وی که در ترکیه به "آخرین عثمانی" مشهور است آخرین روزهای عمر خود را در استانبول سپری کرد.
جمهوری ترکیه در دهه 1920 جایگزین امپراتوری عثمانی شد.
ارتوگرول عثمان آخرین نواده سلطان عبدالحمید دوم بود.
اگر امپراتوری عثمانی از هم نمی پاشید، وی شاهزاده ارتوگرول عثمان افندی اعلیحضرت ولیعهد خوانده می شد.
عثمان در سال 1912 در استانبول بدنیا آمد و بیشتر عمر خود را در نیویورک و بدون هیچ تجملی بسر برد.
او خبر اخراج خانواده اش از ترکیه توسط مصطفی کمال آتاتورک را در 12 سالگی و هنگامیکه در وین مشغول تحصیل بود شنید.
آتاتورک یک نظامی بود که پس از جنگ جهانی اول طومار امپراتوری عثمانی را در هم پیچید و ترکیه مدرن را بنیان گذارد.
عثمان نهایتا به نیویورک مهاجرت کرد و در آپارتمان کوچکی در بالای یک رستوران رحل اقامت افکند.
او همواره تاکید ورزید که هیچ بلند پروازی سیاسی ندارد.
عثمان در اوایل دهه 90 و به دعوت حکومت ترکیه به این کشور بازگشت.
او در این دیدار به دولماباچه قصر دوران کودکی خود در منطقه بسفر رفت.
عثمان به عنوان یک بازدید کننده معمولی در کنار سایر مردم از این قصر دیدار کرد زیرا نمی خواست از او با فرش قرمز استقبال کنند.
از ارتوگرول عثمان همسری بنام زینب باقی مانده که از نوادگان آخرین پادشاه افغانستان است.

آقای احمدی نژاد به مسائل مختلف جهان پرداخت و حتی به انتخابات اخیر ایران اشاره کرد
محمود احمدی نژاد رئیس جمهوری ایران در مجمع عمومی سازمان ملل متحد سخنرانی کرد.
در حالی که سخنرانی رییس جمهوری ایران در جریان بود، معترضان در اطراف ساختمان سازمان ملل متحد علیه او شعار می دادند.
نطق آقای احمدی نژاد که چیزی حدود 40 دقیقه طول کشید بعد از ساعت هفت بعد از ظهر به وقت محلی در نیویورک شروع شد.
در جریان این نطق بسیاری از کرسی های مجمع عمومی خالی بود و نمایندگان برخی از کشورهای غربی همچون کانادا و فرانسه نیز در جریان نطق او جلسه را ترک کردند.
رئیس جمهور ایران در این سخنرانی یک جا با اشاره به انتخابات اخیر ریاست جمهوری ایران ، آن را "بسیار باشکوه و کاملا آزاد" توصیف کرد و گفت مردم طی آن "فصل نوینی را برای شکوفایی ملی و تعاملات گسترده تر جهانی رقم زده اند." بسیاری از مخالفان در ایران معتقدند او با تقلب در این انتخابات برنده شده است.
او نظام جمهوری اسلامی را "یکی از مردمی ترین حکومت های مترقی جهان" خواند و هیچ اشاره ای به اعتراضات مخالفان که آخرین مورد از تظاهرات گسترده خیابانی را جمعه گذشته در روز "قدس" ترتیب دادند نکرد.
آقای احمدی نژاد با انتقاد شدید از آرایش اقتصادی جهان و همچنین اندیشه لیبرالیستی گفت پیش بینی می کند که "ماشین اقتصاد سرمایه داری" از کار بیافتد.
او جهانی سازی را بهانه ای برای "توسعه سلطه بر جهان" تعبیر کرد و گفت: "امروز دیگر دوران تحقیر ملت ها و اعمال سیاست های دوگانه و معیارهای چندگانه سپری شده است."
آقای احمدی نژاد با انتقاد تلویحی از غرب گفت که این کشورها دیگر نمی توانند دموکراسی و آزادی را تعریف کنند و "خود معیار آن باشند" و با دولت های متکی بر "مردم سالاری واقعی و حقیقی مبارزه کنند."
او سپس بار دیگر به مساله فلسطینی ها پرداخت و اسرائیل را "متجاوز" و "اشغالگر" خواند و این کشور را به نسل کشی متهم کرد.
او گفت: "دیگر قابل قبول نیست که یک اقلیت محض با یک شبکه پیچیده و طراحی غیرانسانی، بر اقتصاد و سیاست و فرهنگ بخش های مهمی از جهان حاکم شود، برده داری نوین راه اندازی کند و تمام حیثیت ملت ها، حتی ملت های اروپا و آمریکا را قربانی مطامع نژاد پرستانه خود کند."
او همچون نطق سال قبل، از آنچه اشغال عراق و افغانستان خواند شدیدا انتقاد کرد و نظام حاکم بر سازمان ملل را ناعادلانه خواند و گفت: "این قابل قبول نیست که این سازمان تحت سلطه چند دولت و در خدمت منافع و خواست آنها باشد."
رئیس جمهوری ایران خواستار قیام جمعی کشورهای جهان در برابر وضع موجود شد و راه نجات بشر را راه پیامبران الهی دانست چرا که همه انبیاء آمده اند کاری کنند که "جنگ نباشد، تبعیض و فقر ریشه کن شود، جهل نابود شده و خوشبختی بر تمام انسان ها و جوامع حاکم شود."
به گزارش خبرگزاری فرانسه با آغاز نطق آقای احمدی نژاد هیات های نمایندگی آرژانتین، استرالیا، بریتانیا، کاستاریکا، دانمارک، فرانسه، آلمان، مجارستان، ایتالیا، زلاندنو و آمریکا جلسه را ترک کردند.
مارک کورنبلا، سخنگوی دفتر نمایندگی آمریکا در سازمان ملل، در بیانیه ای گفت: "اینکه آقای احمدی نژاد بار دیگر شعارهای پر از نفرت، توهین آمیز و ضدیهودی را برگزیده است، مایه تاسف است."
برزکوه نیوز: bbc: هشدار آیت الله دستغیب نسبت به تخلف از قانون اساسی
آیت الله علی محمد دستغیب، نماینده استان فارس در مجلس خبرگان رهبری در ایران نسبت به نادیده گرفته شدن قانون اساسی این کشور هشدار داده و از عملکرد مجلس خبرگان و اعضای آن انتقاد کرده است.
به گزارش سایت رسمی دفتر آقای دستغیب، او در اجلاسیه مجلس خبرگان گفته است که پیگیری تخلف از قانون اساسی به عهده این مجلس است.
آقای دستغیب گفته است: "چه شده که در مواقع لزوم که مجلس خبرگان باید تشکیل جلسه دهد و تخلفات از قانون اساسی را پیگیری کند، نمی کند یا نمی تواند"؟
او گفت که رئیس مجلس که به گفته او با رأی بیش از ۵۰ عضو آن انتخاب شده است، "نتوانست اعلام تشکیل جلسه" کند.
آقای دستغیب با انتقاد از آنچه "تخریب یاران امام" می خواند گفت که شخصیت اکبر هاشمی رفسنجانی، مهدی کروبی، محمد خاتمی و میرحسین موسوی اخیرا با همراهی صدا و سیما تخریب شده است.
او خطاب به نمایندگان مجلس خبرگان گفت: "آیا آنچه گذشت شرعی بود؟ مطابق قانون اساسی و آنچه از آن منشعب می شود بود؟ پس چرا شما خبرگان ساکت بودید، آیا غم خوردن و نشستن کافی است"؟
آقای دستغیب هشدار داده است که اگر قانون اساسی از دست برود، "چیزی به نام اصل ۵ یا ۱۱۰ هم نخواهد بود".
اصول ۵ و ۱۱۰ قانون اساسی ایران به ولایت فقیه و اختیارات رهبری در ایران اختصاص دارد.
آقای دستغیب همچنین گفته است که اعضای انجمن حجتیه قوای سه گانه را در ایران "دور زده اند".
او از برخوردهای صورت گرفته با معترضان به نتایج اعلام شده انتخابات ریاست جمهوری هم انتقاد کرده و گفته است: "چه شده که کسی مسئول آن همه اتفاقات غیرقانونی نیست. چه شده که صدای فریادرسی و عدالتخواهی با حکومت نظامی جواب داده می شود"؟
او در پایان پیشنهاد کرده که از آقای موسوی، آقای خاتمی و آقای کروبی دعوت شود که یا در اجلاسیه خبرگان سخنان خود را بگویند و یا از طریق صدا و سیما یا سایت مجلس خبرگان آن را منتشر کنند.
ششمین اجلاسیه دوره چهارم مجلس خبرگان رهبری در ایران در روزهای ۳۱ شهریور و اول مهر در تهران برگزار شد.
ایرنا: درپي درخواست خبرگزاري جمهوري اسلامي جهت پوشش خبري نشست مجمع عمومي سازمان ملل، آمريكا از صدور ويزا براي خبرنگار و عكاس ايرنا خودداري كرد. محمود احمدي نژاد رييس جمهوري عصر سه شنبه به وقت محلي، با پيام صلح و دوستي براي همه ملت ها، ظلم ستيزي و ارتباط و تعامل همه ملتها در سايه عدالت و احترام متقابل، براي شركت در نشست مجمع عمومي سازمان ملل وارد نيويورك شد ولي در اين سفر هيچ خبرنگار و عكاسي از خبرگزاري رسمي كشور ايشان را از ايران همراهي نميكند.
برزکوه نیوز: خبرنت : منبع خبر دروغ کیهان در مورد خاتمی کجاست؟ کیهان: جورج سوروس خودش گفت!
روزنامه کیهان و دیگر رسانه های حامی دولت در واکنش به تکذیب خبر دیدار سید محمد خاتمی با رئیس هیات مدیره موسسه آمریکایی جامعه آزاد، تقصیر انتشار این دروغ را به گردن جورج سوروس انداختند. این واکنش پس از آن صورت گرفت که رییس جمهور سابق تاکید کرد تاکنون فردی به نام جورج سوروس را ندیده است و موسسه جامعه آزاد هم انجام هر گونه تماسی میان این دو نفر را تکذیب کرد.
روزنامه کیهان و دیگر رسانه های حامی دولت در واکنش به تکذیب خبر دیدار سید محمد خاتمی با رئیس هیات مدیره موسسه آمریکایی جامعه آزاد، تقصیر انتشار این دروغ را به گردن جورج سوروس انداختند. این واکنش پس از آن صورت گرفت که رییس جمهور سابق تاکید کرد تاکنون فردی به نام جورج سوروس را ندیده است و موسسه جامعه آزاد هم انجام هر گونه تماسی میان این دو نفر را تکذیب کرد.
این رسانه ها و در راس آنها روزنامه کیهان ادعا کردند که خبر ملاقات خاتمی با جورج سوروس رئیس هیات مدیره موسسه آمریکایی جامعه آزاد را خود سوروس در سایتش مطرح کرده است. این در حالی است که غیر از رسانه های دولتی ایران ، هیچ منبع دیگری ملاقات خاتمی و سوروس را تایید نکرده و ایمی ویل، مسئول ارتباطات رسانه ای جورج سوروس، در پاسخ به سئوالی در مورد ملاقات با محمد خاتمی گفته است که آقای سوروس با آقای خاتمی آشنایی ندارد و تماسی با او نداشته است.از سوی دیگر در سایت سوروس نیز هیچ اثری از مورد ادعایی کیهان وجود ندارد. دفتر سید محمد خاتمی روز گذشته با انتشار تکذیبیه ای، اعلام کرد: آنچه به نقل از فردى به نام جرج سوروس در پاره اى مطبوعات و رسانه ها آمده يا تيترسازى شده است اساسا فاقد صحت است.
دفتر رئیس جمهور سابق ایران با تاکید بر اینکه "هر روز شاهد ادعاهاى بى اساس به شخصيت هاى انقلاب و كشور و افراد و شهروندان و ايراد اتهام هاى ناروا به آنان هستيم" ، تصریح کرده است: سيد محمد خاتمى نه اين شخص را مىشناسد و نه طبعا در داووس يا جاى ديگرى با ايشان ديدار و گفتو گوى شخصى يا مشخصى داشته است.
این اطلاعیه گزارش های رسانه های تندرو اصولگرا را دروغ زنی و تهمت خوانده و افزوده است: از بداخلاقى در جامعه و نظامى كه بايد مهمترين شاخصه آن راستى و اخلاق باشد به خدا پناه مى بريم.
ادعاهای حامیان دولت کودتا
ادعای ارتباط سید محمد خاتمی با جرج سوروس برای اولین بار در جریان دادگاه های نمایشی اخیر که برای محاکمه معترضان به کودتای انتخاباتی برگزار می شود مطرح شد. بر اساس گزارش ها کیان تاجبخش، فعال جامعه مدنی در یکیا ز جلسات این دادگاههای نمایشی اظهار داشت که خاتمی با جرج سوروس رابطه مستمر داشته است.
هرچند که این ادعا همان زمان توسط سید محمد خاتمی تکذیب شد اما رسانه های تند رو حامی احمدی نژاد که به طرح ادعاها و اتهاماتی علیه رئیس جمهور پیشین ایران پرداختند. خبرگزاری دولتی ایرنا، خبرگزاری نیمه دولتی فارس و روزنامه کیهان طی یک ماه گذشته به کرات به این موضوع پرداخته و با دروغ پراکنی سعی در طرح اتهاماتی علیه سران اصلاحات کردند.
این قضیه از آنجا اهمیت پیدا میکند که جرج سوروس همواره از سوی رسانه های دولتی ایران، به طراحی انقلاب هاى مخملى و رنگين در آسیای میانه و اوكراين و گرجستان متهم می شود و این رسانه از او به عنوان طراح و حامی مالی انقلاب های مخملی در در کشور های مختلف جهان نام می برند. این در حالی است که بعد از انتخابات 22 خرداد، حامیان دولت تلاش کردند اصلاح طلبان و در راس آنها میرحسین موسوی و سید محمد خاتمی را به تلاش برای انجام انقلاب مخملی در ایران و ارتباط با بیگانگان و از جمله جرج سوروس متهم کنند.
خبرگزاری دولتی ایرنا هفته گذشته در گزارشی به نقل از سوروس مدعی شده بود که رئیس جمهور سابق ایران به او گفته است با حکومت مذهبی نمی توان به دموکراسی دست یافت.
در این گزارش به نقل از سوروس ادعا شده است که وی یکبار در ماه سپتامبر سال 2006 و بار دیگر در ژانویه سال 2007 با خاتمی در اجلاس مجمع جهانی اقتصاد در داووس ملاقات کرده و متوجه شده که پس از یک سال، خاتمی رادیکال تر شده، و به دلیل برخی مشکلات سیاسی و حذف سیاسی گسترده همکارانش، ناچار شده اجلاس داووس را نیمه کاره ترک کند.
در گزارش خبرگزاری دولت اضافه شده است:جورج سوروس ضمن تایید "انقلاب سبز" در ایران، نقش موسسه جامعه باز و نهادهای مشابه آن را الهام بخشی به اینگونه حرکت های مردمی دانسته و افزوده است با حضور رهبران هشیاری چون خاتمی و موسوی، انقلاب سبز ایران پیشرفت های اعجاب آوری را در ماه های اخیر داشته است.
خبرگزاری ایرنا مدعی شده است که اظهارات سوروس درباره ديدارهايش با رييس جمهور پيشين ايران روز ۱۱ سپتامبر سال جارى در سالن اجتماعات هتل بين المللى ترامپ بيان گردیده و اين سخنرانى "تحت تدابير شديد امنيتى برگزار شده.".
این در حالی است که بر اساس گزارش بی بی سی، این سخنان در هیچ منبع دیگری از جمله منابع متعلق به موسسه جامعه آزاد منعکس نشده است وایمی ویل، مسئول ارتباطات رسانه ای جورج سوروس، در پاسخ به سئوالی در مورد ملاقات با محمد خاتمی گفته است که آقای سوروس با آقای خاتمی آشنایی ندارد و تماسی با او نداشته است.
آنچه که در این میان قابل تامل است این است که روزنامه کیهان در پاسخ به تکذیبیه آقای خاتمی، به اظهارات کیان تاجبخش در دادگاه و همچنین اظهارات محمد عطریان فر استناد کرده است که هر دو این افراد در زندان و در شرایط خاصی به سر می برند و مطالب دیکته شده بازجویان را که خود برگزفته از سیاست ها و نوشته های روزنامه حسین شریعتمداری است بر زبان آورده اند.
از سوی دیگر روزنامه حسین شریعتمداری در حالی به اظهارات این دو نفر در دادگاه استناد می کند که دقیقا دو روز پیش تر رهبر جمهوری اسلامی اذعان کرده بود که اعتراف افراد در دادگاه علیه دیگران اعتبار شرعی ندارد.
جورج سوروس، بازرگان ثروتمند مجارستانی الاصل است که در سال 1993 و به منظور کمک به تقویت ساختارهای دموکراتیک در کشورهای اروپای شرقی و مرکزی پس از فروپاشی نظام های کمونیستی در این کشورها ، موسسه "جامعه آزاد" (یا "جامعه باز") را ایجاد کرد.
برزکوه نیوز: جام جم آنلاين: تنها آواكس جمهوری اسلامی سقوط كرد
منابع غربي امروز چهارشنبه ادعا كردند هواپيمايي كه روز گذشته مقارن با برگزاري «مراسم گراميداشت آغاز هفته دفاع مقدس» حوالي ورامين سقوط كرد تنها هواپيماي نظارت هوايي و هشدار سريع ارتش ايران موسوم به آواكس (AWACS) بوده است.
سايت آمريكايي "ديفنس نيوز" (اخبار دفاعي) در اين زمينه نوشت: سانحه هوايي روز سهشنبه در حوالي ورامين به دليل برخورد 2 هواپيماي جنگي اتفاق افتاد كه يكي از آنها تنها هواپيماي آواكس موجود در نيروي هوايي ايران بود.
اين سايت ادعا كرده است اين هواپيما كه با اسم رمز سيمرغ و با پشتيباني چند جت جنگنده با هدف هماهنگ كردن عمليات رژه هوايي بر فراز تهران به پرواز درآمده بود با يكي از هواپيماهاي محافظ خود كه جتي از نوع F5 بوده برخورد داشته است.
در اين زمينه، روابط عمومي نيروي هوايي ارتش جمهوري اسلامي ايران روز گذشته با اعلام موفقيت آميز بودن رژه يگانهاي هوايي ارتش در مراسمي که همزمان با آغاز هفته دفاع مقدس در جوار بارگاه بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران برگزار شد، اعلام کرد که سقوط يک فروند هواپيما در قرچک ورامين ارتباطي با اين مراسم نداشته است.
ارتش به نوع هواپيماي يادشده اشاره اي نكرد اما واحد مركزي خبر، آن را هواپيمايي ترابري خواند كه به دلايل نامعلوم حوالي روستاي وليآباد در حومه ورامين سقوط كرده و بر اثر آن 7 تن جان باخته اند.
برزکوه نیوز: العربیه : منتظرى به موسوى: دادگاه هاى نمايشى خلاف شرع و بدعت است
تهران، دبى- خبرگزاريها، (العربيه. نت)
آیت الله منتظری روزسه شنبه 22-9- 2009 درپاسخ به نامه اى از ميرحسين موسوى، اعتراف گيرى هاى اخيرپخش شده در ايران را خلاف شرع و قانون و نيزغيرحقيقى و دروغين خواند و اعلام نمود كه چنين اعترافاتى درپى شكنجه و فشارنه تنها عليه ديگران بلكه عليه خود شخص نيز فاقد اعتبارشرعى و قانونى است.
مير حسين موسوى در نامه اى كه به تاريخ 12/9/2009 براى حسينعلى منتظرى از مراجع تشيع درقم فرستاده بود ،ضمن اشاره به رويدادهاى اخيرايران، توضيحاتى را در مورد بيانيه اى داده است كه وى براى برون رفت از وضعيت بحرانى كنونى ايران منتشرساخته بود.
موسوى درنامه خود با تأكيد براين كه هدف چنين اقداماتى، مهار حكومت برمبناى احكام اسلامى است، از اتهامات وارده بر وى و جنبش سبز از سوى مخالفانش انتقاد كرده بود وبار ديگر خواستار دخالت مثبت مراجع دينى در جهت خروج از بن بست موجود در جامعه شده بود.
آيت الله منتظرى در پاسخ، خطاب به موسوى اظهار داشته است: "در جریان انتخابات ریاست جمهورى اخیر و وقایع و فجایع بعد از آن که شما مورد توجه اقشار وسیعى از مردم و نخبگان قرار گرفتید، در حقیقت از آزمایش و ابتلاء بزرگى در پیشگاه خداوند متعال و در مقابل مردم آگاه، سربلند بیرون آمدید، و تاکنون در حد امکان و توان خویش از حقوق تضییع شده مردمى که با شرکت در انتخابات ریاست جمهورى افتخار بزرگى را براى کشور آفریدند دفاع نمودید، که جاى بسى تقدیر و تشکر دارد."
وى در نامه منتشره خويش امور پیشنهادى موسوى را در" تقویت و فعال نمودن شبکه هاى اجتماعى و نهادهاى مردمى، امورى معقول و سنجیده و مطابق مقتضاى حال و شرایط كشور" دانست كه مى تواند "سنگ بنای تحولی مثبت در جهت اصلاح نظام و حفظ آن از خطر فروپاشی و انشقاق و پراکندگی صفوف ملت گردد."
بدعت در اجتهاد
در نامه منتظرى آمده است: "متأسفانه بعد از انتخابات ،عده ای از نخبگان و فعالان سياسی ومطبوعاتی بازداشت شدند و برخلاف شرع و قانون برای اعتراف گيری های غير حقيقی و دروغين مورد فشار قرار گرفته و اعترافات بعضی آنان از رسانه های عمومی پخش گرديد، و اين مسلم و بديهی است که اقرار شخص بر عليه شخص ديگری در چنين شرايطی معتبر و مسموع نيست ; بلکه آنچه بيشتر مورد تأکيد روايات مستفيضه میباشد اين است که حتی اقرار شخص بر عليه خودش در زير هر گونه فشار و شکنجه اعم از تهديد، تجريد، حبس ، ترس و مانند آن اعتباری نداشته و مسموع نمی باشد."
اين نامه مى افزايد: "اجتهاد در مقابل نص اين روايات ، صحيح نيست و نظردادن در مقابل آنها بدعتی واضح است و اصل "اقرار العقلاء علی انفسهم جايز" فقط در شرايط عادی و بدون اعمال زور و فشار نافذ است." منتظرى با اشاره به اصل 38 قانون اساسی ايران اعتراف گيران را مستحق مجازات دانست و تأكيد كرد: "حبس در سلول انفرادی بويژه در دراز مدت که متهم را زير فشار وادار به اعتراف می کند از مصاديق بارز شکنجه است و با اعمال فشار و شکنجه، مخصوصا به شکل وحشتناکی که در دوره اخير انجام شده و شرايط غيرعادی که در پی آن وجود دارد، اعترافات متهم حتی بر عليه خودش نيز معتبر و مسموع نيست. حتی اگر متهم بارها در آن شرايط و از طريق مصاحبه و ميزگرد اعتراف و اعلام کند که خطا کرده و مرتکب اشتباه و جرم شده است ، اعترافات مکرر با وجود آن شرايط در بی اعتبار بودن ، حکم همان اعتراف اوليه را دارد."
وى اين سوال را مطرح مى كند كه: "چگونه است که افراد سرشناسی که سالها برای اين نظام خدمت کرده اند با اعترافات فاقد ارزش و اعتبار، درمعرض ديد ميليونها نفر مورد هتک حرمت و حيثيت قرار گرفته اند ولی هيچ کس در قبال اين مسأله نه تنها مجازات نمی شود بلکه مورد تأييد و تشويق قرار گرفته و اعترافات نيز معتبر شمرده میشود؟!"
منتظرى در مورد بى اعتبارى اعترافات اخير مى گويد: "آنچه در اين خصوص مشکل را بيشتر کرده و اعترافات را بی اعتبارتر می کند اين است که در سيستم قضايی کنونی کشور، مدعی و طرف دعوا در مقابل متهمان سياسی که جريان فکری مقابل حاکميت هستند، خود اعتراف گيران و محاکم قضايی وابسته به حاکميت است و نزد هيچ عقل سليمی در هيچ کجای جهان اين گونه اعترافات و نيز حکم و داوری متعاقب آن، کمترين ارزش حقوقی و قضايی را ندارد، چون در چنين محکمه ای مدعی و قاضی يکی است و فلسفه وجود هیأت منصفه که در اصل ۱۶۸ قانون اساسی آمده است همين است، که متأسفانه به اين اصل هم مانند بسياری از اصول قانون اساسی بی توجهی شده و به آن عمل نمی شود."
وى مى افزايد: "اقدامات اخير حاکميت و دادگاههای نمايشی آن علاوه بر اين که خلاف شرع و خلاف مصالح کشور و اسلاميت و جمهوريت نظام و از بدعت های بارز میباشد، برخلاف مصلحت دنيوی خود حاکمان که می خواهند حکومت و رياست کنند نيز میباشد. حاکميت اگر به جای سرکوب مردم و ايجاد فجايع اخير، عقل و شعور سياسی را حکم قرار داده و به تذکرات بعضی از بزرگان و علماء و مراجع گوش فرا داده بود و يک هیأت بيطرف و مرضی الطرفين را برای رسيدگی به شبهات انتخاباتی تعيين نموده بود، هرگز گرفتار بحران عدم مشروعيت کنونی نمی شد."
منتظرى در پايان نتيجه مى گيرد: "حکومتی که در آن اقشار وسيعی از مردم و نخبگان ، ناراضی و در فشار باشند قابل دوام نيست . اگر حکومت کردن با اين شيوه و روش و با ايجاد رعب و خفقان و استبداد و سرکوب و پر کردن زندانها از نخبگان و آزادی خواهان و گروههای سياسی مختلف ممکن بود، رژيم شاه توانسته بود حکومت خود را حفظ کند و هنوز پابرجا بود."
هاشمى رفسنجانى در این اجلاس كه درمحل قديم مجلس شوراى اسلامى برگزار شد، مهم ترين نياز امروز كشور را اتحاد دانست وگفت: "اتحاد ملت ما امروز بزرگترين وسيله دفع شرها و جلو بردن امور كشور است و بايد ابزار اين اتحاد را به خوبي آماده كرده و زمينههاى آن و عوامل ايجاد نشاط در جامعه به خصوص در جوانان و تحصيل كردگان را فراهم كنيم”.
از محورهاى دیگر سخنان آیت الله هاشمى رفسنجانی بنابر گزارش خبرگزارى كار ايران (ايلنا) تأكيد بر "دوری جستن از مکر، فریب، نیرنگ و دروغ در جامعه" بود. وى گفت: "صداقت و رفاقت و پرهیز از فریبکاری نیاز امروز جامعه است."
وى در مورد اعترافات اخير گفت: "اگر اعتراف متهمان نسبت به دیگران پخش شده باید با متخلف برخورد شود و باید ایستاد و با آنها برخورد کرد. این که هر رسانه هرچه دلش خواست بنویسد و آن را منتشر کند درست نیست و باید با آن برخورد کرد. این تذکر رهبری اهمیت فوق العاده ای دارد."
رئيس مجلس خبرگان در مورد نقش خبرگان در جامعه ايران گفت: "همه و به خصوص ما اعضاي خبرگان كه نماينده مورد اعتماد مردم و علماى با بصيرت، آشنا با شرايط و مسئوليني هستيم كه سوگند خوردهايم بايد تلاش كنيم تا وظيفه خود را ايفا نمائيم و شرايط را نيز همه مى دانيم و به هوشيارى بيشتر نياز داريم."
وي با اشاره به بازگشايي مدارس و دانشگاهها و لزوم برون رفت از وضعيت فعلى براساس آن چه كه دلسوزان نظام ارائه خواهند داد، تاكيد كرد: "مقدارى درنگ و تامل مسائل را مي تواند به سمت وضع خوبى ببرد، مشروط بر اين كه هم شرايط را به خوبي ارزيابي كنيم و هم به موقع تصميم بگيريم."
رئيس مجلس خبرگان گفت: در آغاز سال تحصیلی این اقدامات میتواند ارزشمند باشد و باید از مبهم بودن فضا جلوگیری کرد و از اقدامات مبهم خودداری ورزید.
هاشمی رفسنجانی همچنين با توجه به سخنان آیت الله خامنه اى در عيد فطر گفت: "ايشان فضاى تهمت و مشاجرات را محكوم كردند كه نشانه توجه به نقطه چركينى است كه باعث ميشود دل ها را دور كند. همه توجه كنند كه فضاى تهمت و ايجاد ناامنى فكرى براى ديگران و آلوده كردن فضا به بدبينى منجر ميشود كه مانند خوره همه چيز را ميخورد. همه ما، مسئولان و تريبون داران بايد به اين موارد توجه كنيم تا فضا بيش از اين آلوده نشود."
وى گفت: "رهبری به لزوم توجه به قانون تاكيد داشت، از اين رو چه آنهایی که دست اندر کار هستند، باید مقید به قانون باشند و چه معترضان باید در چارچوب قانون عمل کنند. مجریان و معترضان توقع نداشته باشند که در صورت عمل نکردن در چارچوب قانون، نسبت به آنها بیتفاوت باشند؛ زیرا بی قانونی یعنی هرج و مرج در جامعه."
دیپلماسی فعال
رئيس مجلس خبرگان در مورد وضعيت كنونى جهان گفت: "استعمارگران انحصارطلب آتش تهيهاى ريختهاند كه به ما هشدار ميدهد خيلى مراقب باشيم و خودمان آماده باشيم، ولي اميدواريم شرايط ناگواري پيش نيايد ولي آمادگى شرط ايمنى ماست."
وی افزود: "امروز و فردا کردن جواب نمیدهد؛ زیرا دشمنان ما فعال هستند و جنگ روانی علیه ما اعمال میکنند. باید در این خصوص آمادگی داشته باشیم و آنچه که حق است به دست بیاوریم، زیرا ما بیش از آن چه که حق ما نیست نمیخواهیم."
هاشميرفسنجاني ادامه داد: "شما مي بينيد در خارج چه مي گذرد و بين خودشان طراحي مي كنند، گرچه اين فعاليتها بيشتر جنگ رواني است تا در آستانه مذاكرات ما را در انفعال قرار دهند. البته با ديپلماسي فعال مي توانيم خوب عمل كنيم، همانطور كه قبل از اين هم توانستيم آثار شر آنها را كم كنيم. خداوند وعده داده كساني را كه در راه او صبر و استقامت مى كنند، كمك كند."
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام در پایان سخنان خود مجددا بر عمل به قانون تاكيد كرد و گفت: "با توجه به استقرار دولت و رکود بوجود آمده در جامعه، بايد با توجه به قانون برای حل این مسائل اقدام کرد. زیرا عمل به قانون موجب میشود مردم با نشاط در عرصه حضور يابند و مسایلی که اکنون مردم را رنج میدهد پایان میپذیرد."